Čistenie a impregnácia

Prípravky s obsahom nano častíc kremíka pre účinné čistenie, impregnáciu a ošetrenie povrchov. Starajte sa o povrchy efektívnejšie. S prípravkami Nano4You strávite údržbou menej času a dosiahnete lepšie výsledky.

Čistenie a impregnácia  43 produktov.

Podkategórie

  • Kuchyňa

    Čistiace prostriedky do kuchyne na čistenie všetkých povrchov. 100% ekologické.


    Pokiaľ chcete jednoducho a rýchlo odstrániť mastnotu, odporúčame použiť silný čistiaci a odmasťovací prípravok - AquaCleaner B230. Kompatibilnou alternatívou je univerzálny čistič NanoCleaner určený pre kovové a chrómované povrchy. Pre každodennú údržbu skla, keramiky, plastov a kuchynskej linky odporúčame univerzálny čistič AquaCleaner A50.


    Pokiaľ milujete časté upratovanie a čistenie kuchyne, používajte pravidelne čistiace prostriedky Nano4You. Rýchle pôsobenie a hĺbkové čistenie vám ušetrí množstvo energie.


    Páčilo by sa vám ušetriť aj čas strávený častým upratovaním kuchyne a náklady na čistiace prostriedky? Ošetrite vyčistený povrch nano impregnáciou s dlhou životnosťou. Neviditeľná vrstva odpudzuje vodu, mastnotu, oleje a ostatné nečistoty. 


    O údržbu kovových povrchov v domácnosti sa za vás postará impregnácia kovov NanoMetal. Plast, keramiku, sklo, nábytok, lakované materiály v kuchyni ochráni pred špinou čistiaci prípravok a impregnácia v jednom -  NanoPure Home.

  • Kúpeľňa a toalety

    Máte radi čistú kúpeľňu a WC? V čistotou voňajúcej kúpeľni a toalete sa každý cíti skvele. Dôkladné vyčistenie a dezinfekcia často spotrebuje veľa energie. Tú ušetríte použitím kvalitných čistiacich prostriedkov a impregnácie.

    Dezinfekcia

    Na dezinfekciu materiálov v kúpeľni a na WC môžete použiť bezchlórový dezinfekčný prostriedok disiCLEAN SURFACE non-foaming

    Čistenie

    Sanita

    Sanitárne povrchy zbavíte vodného kameňa odstraňovačom vodného kameňa disiCLEAN ANTI-CALC. Okrem vodného kameňa povrch dezinfikuje, zbaví baktérií a zabraňuje opätovnému úsádzaniu nečistôt. Ako alternatívu pre rýchle a hĺbkové vyčistenie od vodného kameňa môžete použiť odstraňovač vodného kameňa AquaCleaner C310.

    Zrkadlá a sklá

    Vyčistiť zrkadlá a sklá bez šmúh je často krát výzva. Prijali sme ju a vytvorili pre Vás čistič, ktorý nezanecháva šmuhy. Čistič na okná a zrkadlá NanoCleaner zbaví povrch nečistôt a mastnoty. Rýchlo, bez šmúh!

    Nábytok

    Nábytok v kúpeľni alebo na toalete odporúčame vyčistiť sprejom na ochranu a čistenie nábytku NanoPure Home. V jednom kroku hĺbkovo čistí, rozjasňuje pôvodné farby a zároveň vytvára ochrannú vrstvu nanovosku. 

    Impregnácia

    Máte dosť neustáleho čistenia zrkadiel, batérií, kachličiek, skiel, nábytku a ostatných povrchov v kúpeľni a na toalete? Zjednodušte si život použitím impregnácie a upratujte menej často. Batérie a kovové materiály môžete ošetriť proti nečistotám a usádzaniu vody nano ochranou proti odtlačkom prstov Nano AntiPrint. Sklá, plasty a polykarbonát ochránite proti vode a usádzaniu nečistôt impregnáciou NanoGlass Home.

  • Okná, sklo, plexisklo

    Okná a zrkadlá

    Pri čistení a leštení okien alebo zrkadiel často dochádza k zanechaniu šmúh. Spôsobuje ich nedostatočná čistiaca schopnosť a zloženie prípravku. Pre čistenie bez šmúh použite univerzálny čistič na okná, plast, kov a keramiku NanoCleaner. Pokiaľ potrebujete vyčistiť viac materiálov jedným prípravkom, siahnite po univerzálnom čističi AquaCleaner A50.

    Autosklo a plasty

    Autosklo a plasty automobilu často krát zašpinia zvyšky hmyzu. Odstránenie je náročné, pri použití nevhodných prípravkoch hrozí poškodenie laku. S ekologickým odstraňovačom hmyzu AquaCleaner BUG je odstránenie hmyzu rýchle a bezpečné.

    Ochrana pred špinou

    Lesklý povrch skla, zrkadla a plastov zachováte dlhodobo použitím impregnácie. Obsahuje nano častice kremíka, ktoré tvoria neviditeľnú vrstvu. Odpudzuje vodu a nečistoty. Pre dosiahnutie dlhodobej ochrany použite impregnáciu skla NanoGlass Home.

    Na ošetrenie elektroniky a mobilných zariadení odporúčame použiť prípravok NanoCrystal.

  • Nábytok a drevo

    Čistiace prostriedky na nábytok a drevo, impregnácia s nano časticami. Rýchle a účinné vyčistenie nábytku do hĺbky. Ošetrite vyčistený nábytok impregnáciou. Vďaka nano časticiam kremíka vydrží dlhodobo čistý. Šetrí Váš čas a energiu na opätovnú údržbu vďaka odpudzovaniu prachu a špiny.

  • Podlahy a dlažby

    Podlahy a dlažby je potrebné udržiavať viac krát týždenne pre udržanie neustálej čistoty. Na pravidelné čistenie môžete použiť čistiace prostriedky s hĺbkovým účinkom z našej ponuky. Pokiaľ nemáte dostatok času a energie pravidelne upratovať a požadujete čistotu, práve pre vás máme v ponuke impregnácie. Chránia podlahy a dlažby pred znečistením.

    Čistenie

    Na fasády, povrchy z kameňa a betónu použite pre hĺbkové čistenie prípravok AquaCleaner C300. Machu zo zámkových dlažieb sa zbavíte odstraňovačom machu AquaCleaner C800

    Pokiaľ upratujete po stavebných prácach, zvyšky malty, cementu a obdobných materiálov odstránite odstraňovačom vápenatých usadenín AquaCleaner C304.

    Impregnácia

    Ochráňte povrch pred opätovným znečistením. Na impregnovanie podláh, dlažby a betónu sme pre vás vytvorili špeciálnu impregnáciu NanoMinerál+

    Ochrana proti pošmyknutiu

    Zabráňte úrazom spôsobených pošmyknutím použitím impregnačného protišmykového náteru AntiSlip.

  • Oblečenie, obuv a textil

    Zašpinenie čistého textilu a oblečenia je vždy nepríjemným prekvapením. Zvyčajne sa zaschnuté nečistoty odstraňujú ťažko. S prípravkam Nano4You je čistenie jednoduché. Šetrite svoj čas a energiu!

    Čistenie 

    Na vyčistenie nečistôt použite podľa závažnosti čistič na kožu a textil AquaCleaner Textil alebo extra silný čistiaci prostriedok na kožu a textil AquaCleaner Textil - K.

    Pokiaľ chcete prípravkom povrch nie len vyčistiť, ale i ochrániť pred ďalšími nečistotami vyberte si sprej na ochranu a čistenie kože NanoPure Home. Po odstránení nečistôt zanechá na povrchu jemnú ochrannú vrstvu nano vosku.

    Dezinfekcia

    Pre dezinfekciu textílií, kože, koženky a športových pomôcok máme v ponuke prípravok disiClean SPORT & SPA.

    Impregnácia

    Pokiaľ chcete oblečenie, textil a kožu ochrániť pred vodou, vínom a inými nečistotami je potrebné povrch po vyčistení ošetriť impregnáciou. Tá vytvorí na povrchu ochrannú vrstvu. Pre aplikáciu sprejom si môžete vybrať impregnáciu NanoTextil alebo silnejšiu prémiovú impregnáciu Nano Textil premium. Okrem sprejovej formy môžete pridať impregnáciu do práčky pred praním. Prípravok musí mať špeciálne zloženie ako v prípade impregnácie do prania NanoTextil Wash.

    Zápach

    Textil je veľmi náchylný na pohltenie okolitých pachov. Najmä ak ide o dym z cigariet, pot alebo iný pach. Pre odstránenie pachu odporúčame neutralizátor zápachu Nano AntiOdor. Pach rozkladá na rozdiel od prípravkov, ktoré pach prekrývajú.

  • Elektronika

    Elektroniku používame každý deň, vďaka tomu sa rýchlo ľahko zašpiní. Pre zachovanie čistoty sú iba 2 možnosti. Pravidelné čistenie, alebo použitie ochrany pred špinou a odtlačkami. 

    Čistenie a ochrana pred zašpinením

    V Nano4You sme vytvorili jedinečný prípravok NanoCrystal ktorý povrch vyčistí a zároveň vytvorí ochrannú vrstvu. Čistenie a ochranu môžete realizovať aj samostatne. Povrch vyčistite univerzálnym čističom AquaCleaner A50 a následne ošetrite ochranou proti odlačkom prstov alebo nano impregnáciou na sklo.

    Jednorazové čistenie

    Na jednorazové vyčistenie zariadení môžete použiť vlhčené obrúsky alebo univerzálny čistič AquaCleaner A50.

  • Dezinfekčné prostriedky

    Dezinfekčné prostriedky - Čistenie a dezinfekcia povrchov v domácnosti. Ekologické prípravky bez chlóru a uhľovodíkov dezinfikujú a čistia rýchlo, do hĺbky. Užívajte si dokonale čistú domácnosť s Nano4You. Pre menej časté čistenie ošetrite vyčistený povrch impregnáciou s nano časticami kremíka.

  • Byt, dom a záhrada

    Nano4Home ponúka komplexný systém nano ochrany pre stavebníctvo (interiér a exteriér). Jedná sa o ucelené riešenie povrchovej ochrany jednotlivých častí ako je napr. prírodný kameň, umelý kameň, obkladový kameň, betón, zámková dlažba, obklady a dlažby, fasády, hliníkové fasády, presklené fasády, sanitárna keramika, sklenené dvere, sklenené obklady, sprchové kúty, plastové okná, zimné záhrady atď. Naše prípravky nahradzujú svojimi vlastnosťami dosiaľ používané chemické bežné agresívne čističe, dlhé a nákladné úpratovanie. Bežné čistiace prípravky pôsobia iba krátkodobo a s obmedzeným účinkom.

  • Bazén a wellness

    Čistenie a impregnácia pre bazény a wellness zariadenia. Prípravky s rýchlym účinkom pre odstránenie vodného kameňa, dezinfekciu, čistenie a ochranu textilu.

  • Solárne kolektory

    Čistenie a impregnácia solárnych kolektorov. Prípravky obsahujú nano častice kremíka, ktorý tvorí vrstvu odolnú proti nečistotám. Povrch ostane dlhodobo čistý bez dodatočnej údržby. Minimalizujte frekvenciu údržby solárnych kolektorov s čističmi a impregnáciami Nano4You.

  • Príslušenstvo

    Rôzne príslušenstvo pre správnu a pohodlnú aplikáciu našich produktov.

    Pokiaľ si neviete vybrať, radi Vám s výberom pomôžeme.

  • Jednorázové vlhčené...

    Jednorázové vlhčené utierky je rýchla a jednoduchá varianta našich vybraných produktov pre rýchle použitie. Výhodou ostáva fakt, že sú malé, skladné a môžete  ich mať vždy pri sebe v prípade potreby.

    Vlhčený obrúsok sa hodí všade kde potrebujete ochranu, čistotu či osvieženie. Jednoduchý na použitie a vždy pripravený poslúžiť kedykoľvek a kdekoľvek.

    Hodí sa do auta, na dovolenky, výlety, ako súčasť turistického vybavenia, pre cyklistov, motorkárov, automobilových nadšencov, kutilov, taktiež je vhodný do záhrad, dielní, na údržbu náradia i mechanických a pohyblivých častí, pre poľovníkov, športových strelcov, hudobníkov na ošetrenie a údržbu hudobných nástrojov a iných.

    V našich produktoch si každý nájde niečo pre svoje potreby či koníčky, hobby, šport, či outdoorové aktivity.

  • Odstraňovače lepidla,...

    Odstraňovače lepidla a starých náterov, mastnoty, silikónov, voskov, pur peny a obdobných materiálov. Prípravky sú ekologické bez nebezpečných látok, nepoškodzujú životné prostredie. Jednoduché, rýchle a pohodlné použitie. 

  • Sady pre domácnosť

    Sady prípravkov pre domácnosť. Čistenie a ochrana povrchov účinnými prípravkami. Balíky obsahujú čistiace prostriedky a impregnácie s obsahom nano častíc pre dlhodobú ochranu povrchu. Užívajte si menej častú starostlivosť o povrchy v domácnosti s balíkmi produktov Nano4You.

  • Antikorózna ochrana

    Informácie ohľadom antikoróznej ochrany poskytujeme na dotaz. Ak máte problém s koróziou materiálu neváhajte nás kontaktovať. Vyrábame riešenia pre hobby použitie a hlavne pre profi použitie všade tam kde treba kvalitne chrániť povrch a eliminovať čas a náklady na údržbu.

na stranu
Zobrazených 37 - 43 z 43 položiek
Zobrazených 37 - 43 z 43 položiek