Dopravné prostriedky  47 produktov.

Podkategórie

  • Automobily
  • Motocykle

    Prípravky pre komplexnú starostlivosť o motoyckle. V ponuke pre vás máme mazacie oleje, čistiace prostriedky na všetky povrchy na motocykli. Najzaujímavejším prípravkom pre motocykle je nano impregnácia Nano4You. Ak zvyknete tráviť mnoho času umývaním špinavého motocykla, máme pre vás riešenie. Poctivo vyčistený povrch ošetrite impregnáciou s časticami kremíka. Neviditeĺná ochranná vrstva odpudzuje nečistoty a uľahčí následné čistenie.

  • Verejná doprava

    Vo verejnej doprave je ťažké udržať dlhodobú čistotu. S prípravkami Nano4You to je jednoduché. Prezrite si ponuku produktov s obsahom SiO2. Vhodné pre všetky dopravné prostriedky, vnútorné či vonkajšie povrchy.

    Vlak / autobus / električka / trolejbus / metro.

  • Bicykle

    Prípravky pre ošetrenie, mazanie a čistenie všetkých typov bicyklov.

    Bicykle mestské / single speed / skladacie, cestné / fitness / trekové / BMX / horské / cross / elektrobicykle.

  • Lietadlá

    Profesionálna nano kozmetika pre lietadlá

    ANKER technology s.r.o. prichádza na český a slovenský trh s uceleným riešením ochrany a údržby lietadiel. Ponúkame najmodernejšie čistiace, ochranné a dezinfekčné prípravky pre všetky typy lietajúcich dopravných prostriedkov, obzvlášť pre dopravné a nákladné lietadlá, helikoptéry, vírníky, klzáky, závesné klzáky, balóny aj vzducholode.

    Naše prípravky sú vhodné pre komplexné ošetrenie všetkých použitých materiálov ako sú kovy a kovové zliatiny, sklolaminát, nerez, plast, sklo, drevo, koža koženka alebo textílie.

    lietadlo ochrana povrchu
    Ochrana plášťa bez narušenia aerodynamických vlastností

    Ochrana vonkajšieho plášťa lietadla pred vplyvmi prostredia v extrémnych nadmorských výškach je jedným z najdôležitejších krokov v údržbe lietadla. Produkty Nano4You vyhovujú náročným požiadavkám na zachovanie aerodynamických vlastností plášťa. Aplikácia našich ochranných prípravkov vytvára na plášti lietadla ultratenký ochranný nano štít, ktorý plášť chráni pred vplyvmi extrémnych teplôt, vlhkosti i UV žiareniu. Pre ochranu vonkajšieho plášťa lietadla Vám doporučujeme špeciálne prípravky NanoPaint, NanoMetal a NanoGlass.

    Prípravok NanoPaint je ideálny ochranný prostriedok pre všetky lakované povrchy. Vytvára hydrofóbnu nano vrstvu so samočistiacou schopnosťou (takzvaný lotosový efekt), ktorá odvádza vodu z povrchu plášťa lietadla. Ošetrené povrchy sa stávajú nepriľnavými a odolnejšími voči namŕzaniu (namŕzaniu napadaného snehu aj cold soak effect), ochranná nano vrstva zabraňuje prenikaniu molekúl vody do mikropórov samotného materiálu.

    Rovnaké výsledky dosahuje aj prípravok NanoMetal, ktorý je vhodný pre ochranu všetkých kovových plôch a dielov. Účinne chráni hliníkové a zliatinové plášte lietadiel, podvozky alebo letecké motory. Pre dôkladné čistenie a údržbu leteckých motorov odporúčame prípravok AquaCleaner B230, ktorý účinne odstraňuje všetky typy agresívnych nečistôt, napríklad zvyšky paliva, minerálnych a syntetických olejov alebo nasatých biologických materiálov.

    Prípravok Nanoglass je efektívny prostriedok na ochranu čelného skla a okien lietadla, vhodný pre všetky druhy skla a plexiskla. Ošetrenie prípravkom Nanoglass uľahčuje následné umývanie a odstraňovanie zvyškov hmyzu, vodného kameňa a ďalších nečistôt.

    Všetky naše prípravky sú kompatibilné s bežnými odmrazovacími kvapalinami.

    čistenie a dezinfekcie interiéru lietadiel
    Bleskové čistenie a dezinfekcia prepravných aj nákladných priestorov

    Nároky na údržbu prepravného a nákladného priestoru lietadla sú nadštandardné nielen z hľadiska kvality, ale aj čo najrýchlejšiu realizáciu upratovaní medzi jednotlivými letmi. Ponúkame prípravky pre hĺbkové a rýchle čistenie všetkých použitých materiálov v interiéri lietadla. Na čistenie a uľahčenie údržby sedadiel a ďalších textilných častí interiéru odporúčame prípravok AquaCleaner Textil. Tento intenzívny čistič šetrne odstraňuje všetky nečistoty vrátane odolných škvŕn od nápojov a potravín. Ošetrený povrch sa stáva nepriľnavým a odolným voči nasiaknutia a možno ho ľahšie udržať v čistote. Na kvalitnú a dlhú životnosť čalúnení odporúčame použiť nano impregnácie NanoTextil, alebo NanoTextil Premium.

    Jednoduchú a maximálne účinnú dezinfekciu prepravných priestorov Vám ponúka prevratný prípravok NanoAB Protect. NanoAB Protect je moderný hypoalergénny dezinfekčný prostriedok bez obsahu chlóru, ktorý nedráždi astmatikov, nespôsobuje ekzémy a oproti bežným dezinfekciám je šetrný voči životnému prostrediu.

    Aplikácia prostriedku NanoAB Protect prístrojom Fogger umožňuje okamžitú dezinfekciu priestorov a všetkých predmetov vrátane tých ťažko prístupných, ako sú mreže, klimatizácia, úložné priestory na príručnú batožinu a ďalšie. Prípravok NanoAB Protect spoľahlivo ničí všetky baktérie, vírusy, plesne, riasy aj kvasinky. Odstraňuje biologický zápach moču, potu i potravín. Jeho účinok je dlhodobý (až 21 dní) a intenzívny bez toho aby došlo k poškodeniu materiálov.

    profesionalne aplikácie
    Profesionálne aplikácie Nano4Wash

    Ponúkame Vám profesionálne aplikácie všetkých našich produktov Nano4Wash. V našej realizačnej ponuke nájdete vhodné programy pre impregnáciu, ochranu, rýchle aj generálne upratovanie a ďalšie potrebné prvky údržby lietadiel.

    Nie ste si istí, ktoré produkty sú pre Vás najvhodnejšie? Neváhajte nás kontaktovať na info@nano4you.eu. Naši odborníci Vám pomôžu vybrať najoptimálnejšie riešenie.

  • Lode a člny

    Prípravky Nano4You boli vytvorené pre použitie na mnohých materiáloch. Sú vhodné na ochranu povrchu člnov a lodí. Nano vrstva z kremíka vytvorí neviditeľnú ochrannú vrstvu. Tá odpudzuje nečistoty a chráni povrch lodí pred usadeninami.

na stranu
Zobrazených 13 - 24 z 47 položiek
Zobrazených 13 - 24 z 47 položiek