Materiály

Výber podľa základného materiálu je často najjednoduchšia forma výberu toho správneho produktu. Naše produkty sú testované a delené presne podľa materiálov na ktoré sú určené a vhodné.

Materiály  55 produktov.

Podkategórie

  • Sklo

    Čistiace prostriedky Nano4You sú určené pre rýchle pohodlné čistenie skla bez šmúh. Ak máte problém s rýchlym zašpinením skla, odporúčame použiť nano impregnáciu s časticami kremíka. Vytvorí neviditeľnú vrstvu, ktorá dodá sklu odolnosť proti nečistotám a vode.

  • Keramika

    Prípravky na čistenie a impregnáciu keramiky Nano4You obsahujú nano častice kremíka SiO2. Jednoduché čistenie, dlhodobá čistota. Ušetrite si prácu pri pravidelnej údržbe keramiky.

  • Kovy

    Čistíte kovové povrchy príliš často? Zjednodušte si prácu prípravkami Nano4You. Dlhodobá ochrana kovov a jednoduché čistenie vďaka nano vrstve SiO2. Ošetrený povrch vyžaduje menej častú údržbu a získava odolnosť proti nečistotám.

  • Plast

    Baví vás časté čistenie plastov? Ak radi často čistíte plasty, poteší vás rýchly účinok čistiacich prostriedkov Nano4You. V opačnom prípade máme pre vás riešenie. Pri ošetrení plastov nano impregnáciou sa vytvorí na povrchu neviditeľná vrstva. Plast je chránený pred nečistotami a vyžaduje menej pravidelnú údržbu.

    Pre zabezpečenie účinnej a dlhodobej ochrany odporúčame vyčistiť plasty prípravkami Nano4You a následne ošetriť impregnáciou na plasty. Čistiaci prostriedok vyčistí plasty do hĺbky a ochranná vrstva povrch ochráni pred špinou.

  • Kameň

    Prípravky Nano4You vytvorené špeciálne pre čistenie a impregnáciu kameňa a minerálnych povrchov. Čistiace prostriedky sú na ekologickej báze bez uhľovodíkov a škodlivín. Vďaka špeciálnej receptúre sú prípravky nie len ekologické ale i účinné. Kameň vyčistia do hĺbky a odstránia zažrané nečistoty.

    Pokiaľ si chcete ušetriť čas a námahu vynaloženú pri pravidelnom čistení kameňa a minerálnych povrchov, ošetrite materiál nano impregnáciou. Nano častice kremíka odpudzujú vodu a nečistoty, čím zabraňujú znečisteniu. 

  • Textil

    Nano impregnácia textilu Nano4You obsahuje nano častice kremíka. Tie tvoria neviditeľnú vrstvu, ktorá odpudzuje vodu a špinu. Pred aplikovaním impregnácie povrch dôkladne vyčistite.

  • Koža

    Kvalitné prípravky na čistenie a impregnáciu kože. Impregnácia Nano4You s obsahom nano častíc chráni kožu dlhodobo pred usádzaním nečistôt a vodou. Pred použitím impregnácie odporúčame povrch dôkladne vyčistiť. 

  • Drevo

    Drevo vyžaduje pravidelnú starostlivosť. S prípravkami Nano4You je pravidelné čistenie minulosťou. Impregnácie s obsahom nano častíc SiO2 chránia drevo dlhodobo. Impregnácia dreva je zárukou dlhodobej ochrany.

    Ak Vám neprekáža pravidelné čistenie dreva a hľadáte vhodné prípravky, použite čistiace prostriedky Nano4You s rýchlym účinkom. Pre dlhodobú ochranu odporúčame drevo najprv vyčistiť prípravkami Nano4You a následne ošetriť nano impregnáciou.

  • Polykarbonát

    Prípravky na ošetrenie a čistenie polykarbonátu s obsahom nano častíc kremíka. Spoľahlivá ochrana a rýchle čistenie. Použite prípravky Nano4You a ušetrite čas pri opätovnej údržbe polykarbonátu.

  • Lakované materiály

    Prípravky na ošetrenie lakovaných povrchov Nano4You pre použitie na automobiloch i priemysle. Vybrané prípravky obsahujú nano častice kremíka, ktoré chránia lakovaný povrch pred nečistotami a vodou.

na stranu
Zobrazených 25 - 36 z 55 položiek
Zobrazených 25 - 36 z 55 položiek